The Human Centipede 1-2

THE HUMAN CENTIPEDE 1-2

 

 

 

 

 

 

 

Lindsay és Jenny, a két amerikai lány Európában utazgat. Németországban autóznak, amikor egy erdőben gondjuk támad a kocsijukkal. Gyalog indulnak útnak, hogy segítséget kérjenek, és hamarosan egy elszigetelt, magányos házra bukkannak. A tulajdonosa, Dr. Heiter meginvitálja őket egy italra, amíg a segítség megérkezik. A lányok későn jönnek rá, hogy valami nem stimmel az orvossal. Másnap egy félelmetes pincében ébrednek, ami kórháznak van berendezve. Dr. Heiter egy őrült terven dolgozik, az emberi százlábút akarja megalkotni.

 

 

 


I
gen, így leírva a plot, nem tűnik nagy durranásnak.
De ha mélyebben belemegyünk rájövünk, hogy Tom Six (rendezője is írója is egyben, minhárom résznek) kibbbb*szott egyedit alkotott. Igaz, beteg. Nem kicsit, de mégis zseniális. Hiába, hogy nincs benne gore, max. egy kis vér, de így is rohadt elvont lett.

 

 

 

 

A dokinkra konkrétan ráöntötték a szerepet. Jobbat nem is találhattak volna. A sziámi ikrek szétválasztása a szakterülete, de úgy dönt, inkább akkor már alkotna.
Állítólag ezt a műtétet a valóságban is simán meg lehetne csinálni, de lehet, hogy csak reklámfogás, mint az "igaz történet alapján"elcsépelt közönségfogó szöveg.
Dehát ki tudja... :)

 

 



Három dobermanján el is végezte a műtétet már. (szerencsére, csak képen látjuk, de erős utalás van rá, hogy ez neki nagyon bejön...khm... U know what I mean? :D)

 

Dehát akkor már embereken is próbáljuk ki a dolgot.
Mindent szépen eltervez és meg is valósít.

 

 

 

 

Ha többet írnék még spoileresebb lenne, bár már maga a trailer is eléggé az, szóval inkább nézd meg! :D 
(nem is rakom ki a trailert a végére.)

A vége tökéletesen nyomasztó befejezéssel zárul.

 

 

 

Kiknek ajánlom:

- Gyenge idegzetűek kerüljék!

- Aki viszont szereti az egyedi, beteg filmeket, annak kifejezetten!

 

Nekem: 10/8

 

 

 

 

 

 

No, akkor térjünk is át a második részre.
Ritka amikor az első részt felül tudja múlni a folytatás, de ez most kimondottan minden értelemben sikerült!

 

 

 

 

Alapból a főszereplő kinézete, az egészet fekete-fehérben látjuk (igaz, így a vér nem úgy érvényesül, de bőőőven kárpótol a sok beteg jelenet!)

Alapsztorink: Egy (a filmből kiderül, hogy semmilyen értelemben nem ép az emberünk. Ezt egy gyerekkori molesztálásnak tudják be.) parkolóőr konkrétan megszállotja az első résznek. Olyannyira, hogy dörzspapírral (??) maszturbál rá.

 

 

 

 

De persze ez nem elég. Ő meg is akarja alkotni a saját emberi százlábúját. Nincs orvosi végzettsége. (upsz!) és neki nem elég 3 ember. (12-őt számoltam. Igen. Tényleg annyi!)

Az előző részben sajnos nem, de Tom Six, itt most tényleg mindent beleadott!
Egymás szájába székelést is láthatunk, fogkiverést, fogkihúzást, a "százlábú" megerőszakolását, szóval bővelkedünk gyerekek! :D 

 

 

 

 

 

Nekem a vége picccit abszurdra és viccesre sikeredett, de no problem, elnézzük. :D

 

Kiknek ajánlom:

- Akinek gyenguszabb volt az első rész.

- És gyenge idegzetűek meg ne nézzék! :D

 

Nekem: 10/9

 

 

A harmadik részről kaptok egy képet, mint írtam leírást azért nem, mert szerintem uuunalmas és kaki lett és kb. a felénél ki is kapcsoltam.
Az előző 2 nyomába sem ér! Szerintem.

 

 

 

 

 

 Azért egy előzetest kaptok róla, hátha megjön hozzá a kedvetek:

 

 - TRAILER -

 

 

 

 

 

 

Kommentek
  1. Én